Diensten

Vakgebieden en specialismen

De belangrijkste vakgebieden waarin wij vertalen zijn landbouw, geodesie, bouwsector, navigatie en diverse elektronica. Onze klanten zijn hoofdzakelijk internationaal opererende fabrikanten en importeurs van machines en elektronica. Wij vertalen onder andere software, handleidingen, brochures, catalogi, nieuwsbrieven, persberichten, websites en datasheets.

De talencombinaties waarin wij gespecialiseerd zijn, zijn Engels <-> Nederlands en Duits <-> Nederlands. Natuurlijk kunt u ook voor andere talencombinaties uitstekend bij ons terecht. Wij zullen u daar met alle plezier over informeren.

vertalink2
Startup Stock Photos

Samenwerking

Door middel van goede samenwerking en communicatie bereiken we de beste resultaten. Met de meeste van onze klanten onderhouden we een langdurige relatie, vaak al meer dan 10 jaar. Specifieke vaktermen verwerken we direct in de terminologielijst van uw bedrijf. Daardoor is een consequent gebruik van terminologie verzekerd en blijven onze klanten tevreden.

Voor vertalingen uit het Nederlands naar vreemde talen maken we gebruik van de diensten van freelance vertalers en andere vertaalbureaus, met wie we eveneens lange-termijnrelaties onderhouden. In elk geval werken we uitsluitend met moedertaalvertalers (native speakers) - die alleen naar hun eigen taal vertalen.

Adres

Vertalink Translations V.O.F.
Weg naar Voorst 150
7205 CV Zutphen

© 2023 Vertalink Translations v.o.f.

Contact

Mobiel: 06-36131268
E-mail: info@vertalink.nl

drs. RHTM Alink (Rob)
MFB Horstman (Marlies)

KvK

K.v.K. Apeldoorn 08049604
BTW-nr. NL814241384B01

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring